HjelpesiderArtikler
Gratulerer til håndballgutta! Hva skal til for å bli så god?
...
Søk

Gratulerer til håndballgutta! Hva skal til for å bli så god?

For et mesterskap! Gratulerer til håndballgutta, som tar med seg en fantastisk bronsemedalje. Vi ser tilbake på tre spennende og til dels nervepirrende uker. Magiske stemning og et norske lag som storspilte.

Både Sander Sagosen og Magnus Jøndal er også tatt ut til EM sitt All Star Team. Nok en gang gratulerer! Vel velfortjent!

Men hva skal til for å bli så god?

På dette spørsmålet finnes det absolutt ingen fast fasit, og det finnes garantert mange ulike grunner til at akkurat disse gutta har klart å komme seg helt til toppen. Men en ting har de felles: langsiktig jobbing med egen teknikk. Det å mestre ulike Handball skills vil gi utøverne et bredere teknisk grunnlag for videre egenutvikling.

Learn Handball ønsker å rette fokus mot viktigheten av god ballbeherskelse. Hvis den er god blir det enklere å skulle lære seg nye ting. Derfor har vi hver uke lagt opp til lekbaserte håndballøvelser som vi ønsker at utøverne skal utfolde seg med utenfor ordinær halltid. Disse har vi kalt Handball skills. De kan også enkelt sendes direkte til utøverne.

Sjekk ut vårt bibliotek med lærerike og morsomme Handballskills samt 100-vis av andre håndballøvelser til inspirasjon.

Sjekk ut en av våre Handball skills under

Publisert: 
November 12, 2020
Del gjerne denne artikkelen