HjelpesiderArtikler
Hva kreves for å være den beste treneren?
...
Søk

Hva kreves for å være den beste treneren?

Jeg delte nylig noen gode tips og råd fra personer med stort engasjement som barneidrettstrenere. Siden den gang har ikke mailboksen min stått stille, og alle tipsene jeg har mottatt har én ting til felles.

Det som slo meg når tipsene ramla inn er at alle treffer meg på en eller annen måte, og når jeg tenker etter så ser jeg forbedringspotensialet i meg selv på absolutt alle. Kort oppsummert; det finnes nok ingen fasit, men jeg må bli enda mer åpen for å reflektere og diskutere mine tanker og prinsipper, for det finnes mange av dere der ute som har mye det er verdt å lytte til. Under; noen tips jeg fikk som virkelig har fått hodet mitt til å jobbe.

“Som trener skal du ikke bare bygge ett lag, men i realiteten tre! Ett lag med alle barna, ett godt team av trenere, og ett helt samfunn av foresatte.”

Lars Terje, barnefotballtrener

"At sætte sig ind i den målgruppe, man arbejder med. Hvad er kendetegnene for alderen, både fysisk og psykosocialt, og hvordan kan jeg tilrettelægge træningen, så den passer til dem. Og ikke til mig!"

Rikke

"Sørg for å ha et øyeblikk, med hver og enkelt, underveis i treningen, der barnet selv følte at det ble sett!"

Pappatrener for håndballjenter født 2010

Tusen takk til dere alle for svært gode tips og råd! Totalt så er dere best!

Send ditt tips til atle.myrhol@learnhandball.com Kanskje det blir ditt tips jeg deler neste gang.

Hilsen Atle Myrhol
Team Learn Handball

Publisert: 
November 12, 2020
Del gjerne denne artikkelen