HjelpesiderArtikler
NYE ØVELSER: Nå viser verdensstjerner som Sander Sagosen og Andy Schmid sine viktigste øvelser i Learn Handball
...
Søk

NYE ØVELSER: Nå viser verdensstjerner som Sander Sagosen og Andy Schmid sine viktigste øvelser i Learn Handball

viser noen av verdens beste spillere frem øvelsene som har bragt demtil toppen. Sammen med en nydelig gjeng engasjerte barn deler stjernene enkleøvelser, tips og triks som vil gjøre alle til bedre håndballspillere.

Med «Learn fromthe stars» viser noen av verdens beste spillere frem øvelsene som har bragt demtil toppen. Sammen med en nydelig gjeng engasjerte barn deler stjernene enkleøvelser, tips og triks som vil gjøre alle til bedre håndballspillere.

Med kategorien«Handball skills» setter vi fokus på øvelser unge håndballspillere kan gjøre påegenhånd i hagen, på parkeringsplassen eller i skolegården.

Etter den sisteoppdateringen av systemet kan våre brukere nå enkelt legge inn alle spillernepå laget og dele øvelser direkte med dem. Målet er at vi skal inspirere til athåndballen er i bruk mellom de organiserte treningene i hall, slik vi i langtstørre grad ser er tilfelle med fotball. Lek med ball gir økt ballfølelse ogkontroll som resulterer i mestring og glede.

Her er noen enkle tips dere gjerne kan dele medforeldregruppa: 

  • ‍Ikke pakk bort håndballen når barna kommer hjem fra trening. La den ligge fremme slik at terskelen for å ballen med ut i leken er lav
  • All lek med ball øker ballfølelse og kontroll, som igjen skaper mestring og glede
  • Ta med håndballen på ferie, på hytta eller på leirskolen
  • Rydd et lite hjørne hjemme der det er lov å holde på med håndball. Bruk en myk ball hvis det er mye skjørt arvegods i nærheten
  • Mal opp et mål eller blinker på garasjedøra
  • Bli med og kast noen pasninger før leggetid (da sover også barna bedre etterpå)
  • Sjekk ut videoen under, Bjarte Myrhol og en 9 år gammel gutt viser stuss rundt stolen som eksempel på en fin hjemmeøvelse.

Logg dere inn, ogkos dere med balløvelser – så klart tilpasset barnas alder.

 

Publisert: 
November 12, 2020
Del gjerne denne artikkelen