HjelpesiderArtikler
Ny rekord for håndballbrødet
...
Søk

Ny rekord for håndballbrødet

Brødet ble lansert i REMA 1000-butikker i januar 2020, og et drøyt år senere er det kommet inn over 2 millioner kroner til prosjektet. Idrett for alle er et samarbeid mellom Learn Handball, REMA 1000 og Norges Håndballforbund. Salg av brødet skal bidra til at flere barn, unge og voksne med nedsatt funksjonsevne får et lokalt aktivitetstilbud i hverdagen.

"Det er helt vanvittige tall! Vi må prise oss lykkelige for at REMA 1000 står bak og ønsker å bidra til et så flott prosjekt. Jeg kan ikke gjøre annet enn å si tusen takk og at jeg synes det er veldig morsomt å kunne være med på et prosjekt hvor jeg vet at pengene går rett til håndballglede og idrettsglede. Når barn med nedsatt funksjonsevne driver med idrett så har de en entusiasme og en livsglede som overgår alt jeg opplever i min idrett. Det å kunne se det og få en påminnelse om hvor flott idrettsglede kan være, gir meg veldig mye." sier Bjarte Myrhol.

Videoen over er fra en fantastisk dag i Nadderud arena i 2019 med en herlig gjeng håndballspillere.

Fremover har vi masse spennende planer og vi gleder oss til å få jobbe videre med så fantastiske og livsglade mennesker! “Idrett for alle”-brødet selges fortsatt i alle REMA 1000 butikker over hele landet.

Publisert: 
March 8, 2021
Del gjerne denne artikkelen