HjelpesiderArtikler
Learn Handball beschikbaar in Nederland!
...
Søk

Learn Handball beschikbaar in Nederland!

Het Nederlands Handbal Verbond is samen met internationale topspeelster Estavana Polman een samenwerking aangegaan met Learn Handball. Hiermee geven het NHV en Polman een sterk signaal af. Dat de jeugdhandbalcoaches en -spelers de toekomst van het handbal zijn, en daarom de beste handbaltool moeten krijgen die er is.

Dit betekent dat clubs en coaches nu toegang kunnen krijgen tot de databank met trainingsvideo's van Learn Handball en de "Leer van de sterren"-galerij, waar Estavana zelf in de nabije toekomst zal bijdragen met enkele exclusieve oefenvormen.

Bjarte Myrhol, mede-oprichter van Learn Handball:
“Na enkele succesvolle jaren in Scandinavië, vonden we dat het tijd was om dit het succes in een ander land voort te zetten. Nederland lag voor ons voor de hand, vanwege de groeipotentie en ons sterke netwerk daar. Met hulp van het NHV hopen we dat zoveel mogelijk coaches zich aanmelden voor een gratis proefperiode, zodat ze zelf kunnen zien wat Learn Handball is”

Estavana Polman, internationale topspeler en Learn Handball-ambassadrice:
“Het was een “no brainer” voor mij toen Learn Handball contact met me opnam. Na het verkennen van de app/website, lijdt het geen twijfel dat dit een geweldige aanvulling is voor de coaches in het jeugdhandbal en ik ben er trots op deel uit te maken van het team”

Ricardo Clarijs, hoofdcoach van de Handball Academy en assistent bondscoach van het nationale vrouwenteam:
“Dit is een grote stap in de verdere ontwikkeling van onze jeugdtrainers. Deze samenwerking zal clubs, coaches en spelers ten goede komen. Ik raad elke handbalcoach in Nederland aan om de gratis proefperiode te gebruiken.

Publisert: 
October 25, 2021
Del gjerne denne artikkelen