Artikler
Takket være Mobiliar – Fri tilgang til Learn Handball for sveitsiske klubber

Takket være Mobiliar – Fri tilgang til Learn Handball for sveitsiske klubber

Mobiliar dekker abonnementskostnadene for alle trenere i sveitsiske håndballklubber de neste tre årene. Dette betyr gratis tilgang til et stort kunnskapsbibliotek om håndball – en betydelig støtte fra Mobiliar til håndballen i Sveits.

Benjamin Echaud, leder for sponsing og live-markedsføring hos Mobiliar, sier om samarbeidet med Learn Handball:  
"Ungdommen ligger Mobiliar spesielt nært. I syv år har vi støttet ungdommen gjennom vårt toppscorer-engasjement og investerer årlig 100 000 sveitsiske franc i ungdomsutviklingen innen håndball. Learn Handball er den perfekte tillegg til vårt eksisterende engasjement."

Andy Schmid og Viktor Glatthard, medgrunnleggere av Learn Handball, ser også frem til felles prosjekter:  
"Takket være Mobiliar og vårt nære samarbeid med SHV kan vi sammen videreutvikle håndballsporten i Sveits. Dette gir oss muligheten til å gi barn, ungdommer og voksne enda mer håndballinspirasjon og støtte."

Ingo Meckes, leder for toppidrett i SHV, uttaler:  
"Appen Learn Handball har overbevist oss. Vi ser tilbudet som et flott supplement til vår rammetreningsplan, som fortsatt er grunnlaget i vår trenerutdanning."

Premium-tilgang for din klubb

Med Mobiliar sitt engasjement får klubbene og deres trenere ubegrenset tilgang til Learn Handball-plattformen. I tillegg til komplette treningsplaner for hele sesongen og for flere aldersgrupper, drar de også nytte av tett personlig oppfølging fra appens utviklere. I løpet av det neste året vil alle klubber i Sveits, hvor mer enn fem trenere bruker appen, få en individuell og digital innføring i appen og websystemet av Andy Schmid og Viktor Glatthard. Mobiliar og Learn Handball planlegger også flere felles aktiviteter i fremtiden.

Please choose your preferred language

We will remember your choice, and redirect you next time.

Country