HjelpesiderArtikler
💪 Styrk frivilligheten med Learn Handball
...
Søk

💪 Styrk frivilligheten med Learn Handball

I en nylig undersøkelse utført for Danmarks Idrætsforbund (DIF) og DGI* ble det avdekket endringer i frivilligheten i idretten. Danskenes generelle syn på frivillighet er fortsatt positivt, men det er et økende behov for at idretten må tilpasse seg. Disse endringene vil påvirke hvordan håndballklubber drives og hvordan frivillige kan bidra.

Trenerne på gulvet spiller en nøkkelrolle for å hjelpe klubben din å tilpasse seg endringer i frivilligheten.

Verktøy for frivillige

Learn Handball brukes av frivillige i håndballklubber over hele landet. Her er noen måter Learn Handball hjelper deg og klubben din på:

1. Trenerressurser: Learn Handball gir tilgang til et omfattende ressursbibliotek med treningsøkter, øvelser og tips for å forbedre dine ferdigheter som trener. Dette er en uvurderlig ressurs for de som jobber direkte med spillerne.

2. Administrasjonsverktøy: Organisering av trenerteam er utfordrende. Learn Handball tilbyr administrative verktøy som gjør det enklere å planlegge treninger, og organisere deling av treningsøkter.

3. Spillerutvikling: For de som ønsker å hjelpe spillerne å nå sitt fulle potensiale, tilbyr Learn Handball verktøy for spillerutvikling. Dette inkluderer treningsvideoer, individuell veiledning og øvelser som er skreddersydd for forskjellige aldersgrupper og ferdighetsnivåer.

Styrk klubben din!

Ved å bruke Learn Handball som ett av verktøyene for frivillige, bidrar dere til å styrke trenerkompetansen i klubben din. Med bedre organisering, mer effektive treninger og økt fokus på trenerutvikling, kan klubben din vokse og blomstre. Trenerne på gulvet spiller en nøkkelrolle for å hjelpe klubben din å tilpasse seg endringene i frivilligheten.

Learn Handball er dedikert til å støtte de tusenvis av fantastiske frivillige som gir så mye til håndballen. Sammen kan vi fortsette å bygge en lys fremtid for håndballen.

Takk for alt dere gjør!

Ønsker du å lese mer om undersøkelsen klikk her

* Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI) er en dansk sammenslutning av idrettslag. Den omfatter 5 000 lokale idrettslag og 1,3 millioner idrettsutøvere. I motsetning til Danmarks Idræts-Forbund (DIF) har DGI et mye større fokus på breddeidrett, og har tradisjonelt hatt turn som den viktigste idretten. Gradvis har imidlertid andre idretter, slik som badminton, fotball, håndball og svømming, også vokst til en anselig andel av DGIs virksomhet. (Wikipedia)

Publisert: 
October 11, 2023
Del gjerne denne artikkelen